Buffetaften

Et veldækket bord med lys, servietter, blomster og en buffet med det helt store udvalg. På denne buffet er der noget til enhver smag.

Forretsbuffet:

  • Indeholder mindst 2 forskellige slags forretter som fx:
  • Dampet kold laks på bund af sprød salat, maskeret med cocktaildressing, pyntet med rejer, caviar og citron.
  • Røget laks flødepeberrod.
  • Tomat-mozzarella-salat.

Hovedretter:

  • Stegebuffet med mindst 7 slags kød som fx.
  • Helstegt oksefilet med champignons
  • Kyllingebryst (caprese) bagt med tomat og mozzarella
  • Barbecue marineret grisekølle.
  • Choritzo pølser.
  • Kyllingespyde.
  • Svinesteg.
  • Frikadeller.
  • Med masser af tilbehør til buffeen som fx.
  • Flødeporrekartofler
  • Kroketter
  • Rosmarinkartofler
  • Grønsager
  • Champignon-ruccola-salat med feta
  • Rødbede-æble-salat
  • Paprika-mais-salat
  • Mixed salat med dressing
  • Flutes
  • Brun sauce

Dessertbuffet:

  • Derefter runder vi af med mindst 3 forskellige slags desserter, som fx:
  • Panna cotta med hindbær topping
  • Chokolademousse
  • Æbletærte med creme fraiche
  • Islagkage
  • og andre lækkerier