Mortensaften (10. november)

Mortensdag 11. november er dagen for udnævnelsen Martin af Tours til biskop i Tours i år 371. På dansk og svensk kaldes han Sankt Morten eller Morten Bisp, og han er årsag til en lang række legender og skikke, f.eks. fejres mortensaften, aftenen den 10. november, i flere lande festligt - i Flandern og dele af Tyskland f.eks. med optog med lygter og en rytter klædt som Morten. I Danmark, Skåne og dele af Tyskland spises der denne aften traditionelt gåsesteg - mortensgås. Hos os i Sønderjylland spises der traditionelt andesteg. Husk bordbestilling i god tid.

Bordreservation telefon 7465 9206



1221.  Andesteg
med hvide kartofler, rødkål, svesker, æbler m/ribsgele og skysauce.
  

Vælg forret...

1154.  Rejecocktail
med lun flutes.
  

Vælg dessert...

1301.  Ris a la mande.
  
1306.  Marcipanfromage
med kirsebærsauce
  

  1903.  Mortensaften menu m/forret og dessert
158,00 


Andespisning

Fredag aften den 09.11.2018 fra kl. 18:00
Søndag middag den 11.11.2018 fra kl. 11:30
Fredag aften den 16.11.2018 fra kl. 18:00

1221.  Andesteg
med hvide kartofler, rødkål, svesker, æbler m/ribsgele og skysauce.
  

Vælg forret...

1154.  Rejecocktail
med lun flutes.
  

Vælg dessert...

1301.  Ris a la mande.
  
1306.  Marcipanfromage
med kirsebærsauce
  

  1906.  Andesteg menu m/forret og dessert
144,00 





Indkøbskurv

Du har ikke valgt nogen varer endnu.

Indsæt/fjern varer ved at klikke på...